Medlemsinformation

Att vara medlem i Gripens Ryttarförening!

Gripens RF är en liten förening vilket innebär att Du som medlem i stor grad påverkar verksamhetens innehåll.
Gripens RF är en tränings och tävlings förening som värnar om alla ryttare och där alla hjälper till. Föreningens vision omfattar all verksamhet där föreningens medlemmar deltar.
Gripens RF vill vara en förening där både tränings- och tävlingsfokuserade ryttare skall kunna trivas och utvecklas.

Som medlem i Gripens Ryttarförening har du en hel del förmåner:

Vi arrangerar träningar, clinics, pay&jump, programträningar, medlemshelger, föreläsningar och mycket mycket mer till väldigt rabatterade priser. Du har även möjlighet att köpa fina klubbprodukter till förmånliga priser.

Vid alla hemmatävlingar arrangerade av GRF betalar medlemmar halva startavgiften.

Som ryttare med aktiv tävlingslicens för klubben får du möjlighet att rida i lag, där klubben sponsrar lagavgiften samt en lagpeng på 500 kr/per lagryttare som tillfaller varje lag, den används till lagfrämjande aktiviteter med eller utan häst.

För att ta del av rabatterade aktiviteter och erbjudanden förväntar vi oss att du kan ställa upp som funktionär under våra hemmatävlingar!

Gripens RF har utformat en värdegrund som bas för all verksamhet i föreningen:

”Som medlem i Gripens Ryttarförening uppträder jag alltid
trevligt och sportsligt genom att jag hjälper till, engagerar
mig och tar eget ansvar så att alla kan trivas, utvecklas och
ha roligt.”

Gripens RF´s intäkter kommer medlemmarna tillgodo i form av rabbaterade aktiviteter.. Föreningen har ryttare på alla nivåer varav ca hälften av medlemmarna tävlar vilket innebär att det finns många likasinnade klubbkompisar för alla ryttare.

Du får möjlighet att tävla i lag, oavsett vilken nivå Du rider på, när Gripen har lag från Division III till Elitserien, i både hoppning och dressyr.

Kontakta nedanstående så berättar vi mer!
Carolina Mörk; This is a mailto link

Medlemsavgiften för 2020 är:

Senior 300 kronor

Junior 250 kronor

Familj 300 kronor samt 200 kronor per följande familjemedlem.

Välkommen att bli medlem i Gripens Ryttarförening!

Obs! Glöm inte att du måste registrea dig som medlem via hemsidan "Bli medlem" så att vi får alla uppgifter vi behöver! (Detta görs inte enbart via att man betalar in medlemsavgiften).

Inbetalning sker till plusgirokonto;416938-9 alternativt SWISH nummer 123 538 31 46. Märk din inbetalning med ditt namn och medlemsavgift 2020.

NYTT FRÅN 2015: I MEDLEMSAVGIFTEN INGÅR EN GEMENSAM OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING VIA SVENSKA RIDSPORTFÖRBUNDET

Försäkringsskyddet innebär att alla medlemmar i föreningen omfattas av en olycksfallsförsäkring från och med 1 januari 2015. Försäkringens Invaliditetsbelopp utbetalas vid olycksfall som leder till bestående besvär. Om skadan är allvarlig kan även ekonomisk invaliditet utbetalas.

Försäkringen är gällande vid föreningens aktiviteter, vid aktiviteter i samarbete med föreningen och vid aktiviteter hos andra föreningar samt har ett utökat skydd
för licensierade ryttare vid tävlingar arrangerade av Svenska Ridsportförbundet.

Föreningens medlemmar är försäkrade även under enskild ridning och träning med häst. Försäkringsskyddet gäller även vid resa till och från aktiviteten.

Utöver invaliditet gäller försäkringen för kostnader som uppstår i samband med
läkarbesök och behandling av tandläkare som kan härledas till olycksfallet.

Försäkringen täcker kostnader kopplade till skadan fem år efter skadetillfället.
Om olycksfallet kräver läkarvård eller tandläkarvård gäller försäkringen för
trasiga kläder, glasögon och skyddsutrustning.

Premie för försäkringsskyddet är 45 kr per medlem och år.

Premien betalas av föreningen till Svenska Ridsportförbundet.

Mer finns att läsa på Svenska Ridsportförbundets hemsida.

Har du frågor avseende Svenska Ridsportförbundets olycksfallsförsäkring kontaktar du förmedlare Gunnar Ageskär hos Provins Insurance AB.
Tfn 063-55 65 00
E-post This is a mailto link
Hemsida www.provinsinsurance.se

Varmt välkommen som medlem i Gripens Ryttarförening!

Marie Ollman

Uppdaterad: 04 SEP 2018 12:52 Skribent: Jessica Pettersson