Sponsorpolicy och användning av Gripens logotyp

Sponsorpolicy

Styrelsen fattade den 25 maj 2010 beslut att följande sponsringspolicy skall gälla tills vidare.

• Syftet med policyn är att undvika intressekonflikter och att på bästa sätt vårda Gripens Ryttarförenings varumärke och redan existerande sponsorsamarbeten.
  • Sponsring i form av likvida medel som betalas in till Gripens RF:s konto och som inte används till det sponsrade syftet under det aktuella året tillfaller föreningen.
  • All användning av Gripens Ryttarförenings namn och/eller logotyp tillsammans med företags- eller organisationsnamn skall beslutas om av styrelsen.
  • Instruktioner för användningen av Gripens RF:s logotyp finns på www.gripensryttarforening.se. Användning av variationer av den fastställda logotypen är inte tillåtet utan styrelsens medgivande.

Användning av logotypen

Gripens Ryttarförening har en logotype som under 2009 har blivit reviderad. Den nya logotypen ser Du överst på den här sidan.

Styrelsen har på styrelsemötet den 4 november 2009 fattat följande beslut:

Logotype Gripens Ryttarförening

Beslut togs: att logotypen med typsnitt Tahoma ska användas som Gripens RF`s logotype. Styrelsen beslutade även att ändra på tidigare beslut gällande färgerna vid brodyr på täcken, schabrak, jackor med mera.

Beslut togs: att färgerna som får användas vid brodyr eller tryck är:
blå, svart, gul, guld eller grå.

Beslut togs: att vid all information som skickas eller lämnas från GRF skall ha GRF´s logotype uppe i högra hörnet på dokumentet.

Du kan hämta dokument med logotypen här!

Uppdaterad: 07 JUN 2016 23:54 Skribent: Ann Mörk