Tävlingskommittén

• Leda externa tävlingsarrangemang på lokal, regional och nationell nivå enligt tävlingskalendern.
  • Stödja interna tävlingar med sakkunskap och materiel.
  • Stödja klubbens medlemmar i tävlingsfrågor.
  • Utveckla och informera säkerhetspolicyn.

Tänk på att om alla gör något behöver inte någon göra allt!

TK består av:

Carolina Mörk, dressyr, sammankallande, 0768-636323, This is a mailto link

Stefanie Aggeborn

Ann Mörk

Lars Svensson

Marie Ollman

Elin Andersson, hoppning

Åsa Fallgren

Vi i tävlingskommittén gör vårt bästa för att arrangera de externa tävlingar som Gripen måste ha för att få fungera som tävlingsklubb och ställa ut licenser.

Detta är dock inte möjligt om inte ALLA som är medlemmar i klubben drar sitt strå till stacken. Att ALLA aktiva tävlingsryttare i klubben ställer upp på minst två tävlingar om året tar vi idag för givet. I framtiden kanske det kommer att krävas för att få ta en plats i t.ex något av Gripens framgångsrika lag.

I Gripens värdegrund står det tydligt att alla ska hjälpas åt och som medlem har man godkänt att uppträda enligt värdegrunden.

Även Du som inte är så van vid hästar behövs på tävlingarna och i klubbens verksamhet, det finns en plats för ALLA i Gripen!"

Boka Dig redan nu som funktionär på en eller flera av våra tävlingsdatum i Din kalender. DIN HJÄLP BEHÖVS!

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta gärna någon av oss i TK!

Uppdaterad: 28 FEB 2018 14:57 Skribent: Ann Mörk

Emelie Qunnerstedt, Skillsta 212